Kamis, 15 November 2012

ontextul istoric, cum ar fi structuri legate de figuri istorice


Acest lucru este nu doar despre planeta ta, sau despre ţara dumneavoastră, de stat, oraşul tău, comunitatea dumneavoastră sau strada ta; este vorba despre istoria dumneavoastră şi ceea ce aveţi de gând să fac despre el. Protecţie din ekiosku.com aman istoria noastră naţiunile este ceva care ne întăreşte în fiecare aspect, grand şi locale. Mişcarea de conservare ne permite de a genera locuri de muncă, construi progresiv durabilă oraşe, inspira pe termen lung de sprijin şi ajutor pentru localnici, dar mai important permite de promovare a o înţelegere mai profundă pentru semnificaţia de site-uri istorice, care reprezintă naţiuni cultura noastră, patrimoniu, şi evoluţia astfel încât acestea vor continua să existe şi să crească pentru generaţiile viitoare.

dar...

Ce se întâmplă când Artis curent şi eforturile lor nevoie nu numai trece-a lungul istoriei noastre prin clădirile corporale au salvat dar de asemenea, prin intermediul următoarea generaţie de Artis? Problemele majore cu care se confruntă comunităţile din este ajunge la noi audienţe şi de a fi capabil să se extindă opiniei publice a beneficiilor de conservare. Prin urmare, este esenţial ne ia măsurile necesare şi de a crea planuri proactivă în ceea ce priveşte ceea ce viitorul de Conservarea istorice va arata în ani să vină. Modul în care generaţiile viitoare de Artis istoric sunt cultivate prin educaţie, informaţii corecte şi cum să luaţi de acţiune va avea un impact profund lumi din eforturile.

Tineretul de azi, este ce în ce mai evident că există lacune tulburătoare în general, naţional, şi cunoştinţe istorice locale şi că există o incapacitate de a înţelege relevanţa de istorie ca aceasta se referă la viaţa de azi.

Deci, ce facem, poate ne educa tinerii noştri, astfel încât acestea pot proteja istoria lor? Poate facem în acelaşi timp menţinându-le interesat? da. da.

Putem valorifica eforturile noastre în programe care oferă constant oportunităţi pentru tinerii noştri să înveţe despre această terenuri de naţiuni şi această ţară patrimoniului cultural. Prin implicarea în mâinile autentice pe experienţele cu resurse care dezvăluie mari cantităţi de contextul istoric, cum ar fi structuri legate de figuri istorice, sau locuri în care s-au produs evenimente importante sau alte site-uri în cazul în care se poate conecta în prezent trecut, tineretul nostru va fi capabil să insufle un sentiment de asociere a istoriei noastre.

Artis istoric de multe ori simt că acestea trebuie să conserva istoria, patrimoniului şi cultura sub orice formă menţine; cel mai adesea, acest lucru este într-o clădire de semnificaţie, cu toate acestea, ocazional, este nevoie de formular într-un pod sau 33.000 de acri pătrat de teren, dar în acest caz, aceasta ia forma de tineretul nostru curent. Tineretul nostru este care va fi în curând în controlul de conservare a naţiunii noastre şi povestea sa. Istoric Artis sunt link-ul esenţiale necesare la conectarea comunităţile de naţiunea noastră cu beneficiile de Conservarea istorice. Prin furnizarea de oportunităţi de învăţare, entuziaşti poate forma studenţilor cunoştinţe şi idei despre istoria şi de importanţa de conservare şi de a crea un fundament robust, care le va efectua pentru durata lor de viaţă; o fundatie care va arata cum a evoluat naţiunii noastre chiar şi cu constante umane, culturale şi naturale modificări care apar.

Există întotdeauna modalităţi de a încuraja implicarea şi să se angajeze tineretul nostru care în cele din urmă va cuprinde conservarea forţei de muncă în viitor. Prin următoarea generaţie o înţelegere mai profundă de sine şi lumea din jurul lor care a creat la tesatura a naţiunii noastre putem continua să salvgardeze în trecut prin ruinele sale fizice. Astfel de angajament începe prin parteneriate cu şcoli locale, cluburi, organizaţii, programe, locul de muncă

Tidak ada komentar:

Posting Komentar